Våra vattenträningspass

Välkommen att vattenträna hos oss på Arena Skövde! Här hittar du ett brett utbud av vattenträningspass. Bokning sker vi länken till höger (längst ner i mobilversion). Varje pass är bokningsbart en vecka i förväg.Styrka & konditionspass
(tidigare vattengympa)

Vattenträning är en snäll träningsform där du tränar kondition, styrka, balans och rörlighet utan belastning på leder. Vi använder vattnet som motstånd och även redskap ibland. Alla tränar efter sin egen förmåga. 

Klassisk vattenträning

Två eftermiddagar i veckan har vi vårt klassiska pass i träningsbassängen. Varierande och roliga övningar som går igenom hela kroppen.

Styrka & konditionspass med väst

Styrka & konditionspass utförs på djupt vatten med ett flytbälte. Det är en snäll träningsform där du tränar kondition, styrka, balans och rörlighet utan belastning på leder. Vi använder vattnet som motstånd och även redskap ibland. Alla tränar efter sin egen förmåga.

Cirkelpass

Intensiv och rolig cirkelträning i vatten. Styrke- och uthållighetsövningar utförs stationsvis under ett givet tidsintervall. Cirkelpasset bedrivs i motionsbassängen.

 

Länkar

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar