Bra att veta

Läs gärna igenom denna sida innan ditt besök.

Drop-in
Alla platser till upplevelsebadet är drop-in. Om man vid lov vill undvika att stå i kö länge hänvisar vi att komma när vi öppnar på morgonen eller lite senare på eftermiddagen. Vi har generellt som flest gäster kring 11.00-14.00 under loven (inkl sommarlov vid lågtryck).

Trivselregler
Vi uppmuntrar alla besökare att läsa igenom våra trivselregler innan ni besöker oss, se länk till vänster.

Kontantlöst
Inne i vår badanläggning  är det kontant och kreditkortslöst. Vid löst entré erhålls ett armband med 500 kr kredit som används som betalning i anläggningen. Vid utgång betalar ni eventuellt utnyttjad kredit i kassan. Det går dock bra att betala att betala entré och krediter med kontanter och kreditkort.

Barn under 18 år har ingen kredit utan laddar istället sitt armband vid entré med valfritt värde, och handlar på samma sätt. Kvarvarande värde på armbandet återfås om man säger till vid hemgång i receptionen.

Armbandet används även som nyckel till skåp, samt vid in- och utpassage. Ditt armband kan endast användas en gång för in- och utpassage.

Fakturering
Vi fakturerar gärna företag och föreningar, men inte belopp under 200 kr. För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer samt faktureringsadress. Hör gärna av er om ni har några frågor.

Stor grupp?
Är ni en grupp på fler än 20 personer får ni gärna höra av er i förväg så vi kan förbereda er ankomst.

Tänk på att om en person ska stå för hela gruppens förtäring kan ni ladda på pengar på ett armband i receptionen vid inpassering. På så vis spar ni tid vid utpassering.

Tänk på att påbörja din hemgång i god tid då ni är många som vill duscha och byta om samtidigt.

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar