Billingebadet

Bada på Billingen

Tack för en härlig sommar! Billingebadet är nu stängt och vi tackar alla besökare för denna säsong. På återseende!

På Billingebadet kan du bada i en 50-metersbassäng, en barn- och en plaskbassäng, allt med en fantastisk utsikt över Skövde.

Öppettider

Måndag Stängt
Tisdag Stängt
Onsdag Stängt
Torsdag Stängt
Fredag Stängt
Lördag Stängt
Söndag Stängt


Insläpp till och med en timma innan stängningstid.


Vid högt besökarantal kan vi komma att stoppa inträdet för att det fortfarande ska vara lätt att hålla avstånd.

Vill du grilla?
Varje dag mellan 12.00 och 15.00 tänds grillen och det går att grilla medhavd korv, hamburgare etc. Var noggrann med att inte flytta på utplacerade stolar och bord, då vi enkelt ska kunna hålla distans till varandra. Kom ihåg att alltid hålla avstånd till andra sällskap.

Entrépriser

0-2 år Gratis
3-11 år 20 kr
12 år- 40 kr


I rådande situation är vi tacksamma om ni betalar entréavgiften med kontokort eller Swish till nummer 123 267 51 71 (Swishnumret är ett företagsnummer vilket vissa användare av Swish valt att blockera).

Trivselregler
För att du och andra besökare ska få en trevlig vistelse på Billingebadet har vi tagit fram trivselregler som ni uppmanas att följa. Läs mer här.

I anslutning till badet finns omklädningsrum och dusch. På grund av rådande läge ber vi dock våra gäster att i största möjliga mån använda uteduscharna eller att duscha hemma för att minska trängsel i omklädningsrum. Även bastun kommer att vara avstängd tillsvidare.

Har du några frågor angående Billingebadet?
E-post: arenaskovde@skovde.se

Med reservation för ändringar.