Bra att veta

Läs gärna igenom denna sida innan ditt besök.

Åldersgräns
Det är 18-års gräns på Aqua Vitalis. Ungdomar 12-17 år är välkomna i vuxens sällskap utvalda dagar (se öppettider & priser).

Kontantlöst
Inne i vår badanläggning  är det kontant och kreditkortslöst. Vid löst entré erhålls ett armband med 700 kr kredit som används som betalning i anläggningen. Vid utgång betalar ni eventuellt utnyttjad kredit i kassan. Det går dock bra att betala att betala entré och krediter med kontanter och kreditkort. Armbandet används även som nyckel till skåp, samt vid in- och utpassage.

Du får låna...
en bastuhandduk och en badrock under ditt besök att ha på relaxavdelningen. Ha gärna på dig din badrock när du njuter av en bit mat i vår lounge. Du behöver ta med en handduk för dusch efter ditt besök.

Trivselregler
Vi uppmuntrar alla besökare till Aqua Vitalis att läsa igenom våra trivselregler innan ni besöker oss, se länk till vänster.

Fakturering
Vi fakturerar företag och föreningar, men inte på belopp under 200 kr. För fakturering krävs giltig legitimation samt rekvisition med organisationsnummer samt faktureringsadress. Hör gärna av er om ni har några frågor.

Ledsagare och assistenter
Ledsagare eller personliga assistenter följer med brukaren in i badet utan att betala entré. Vi ber er att ta med ett intyg på att man är anställd som ledsagare eller assistent.

Företag/förening  med organisationsnummer (ej privatpersoner)
Vill ni göra en större gruppbokning (12 personer eller fler) hör ni av er till oss på 0500-498750 eller via mail arenaskovde@skovde.se
Detta möjliggör att vi smidigare kan förbereda er ankomst.
Bokning kan göras för de dagar som finns på vår webbsida.
Avbokningsregler:
Avbokning av hel grupp senast 1 vecka innan ankomst.
Vid avbokning av enstaka platser, vänligen maila oss senast klockan 09.00 samma dag som ankomstdatum på arenaskovde@skovde.se
Uteblir avbokning innan klockan 09.00 samma dag som ankomst så debiteras hela gruppens kostnad.

Bokning av Aqua Vitalis för konferens/evenmang måndag-torsdag
Vänligen kontakta oss via mail på Lokalbokning@skovde.se

Värdesaker
Tänk på att ditt armband är en värdehandling. Borttappat armband ersätts med 825 kr (för vuxna med kredit). Borttappat armband för ungdom ersätts med 125kr. Spara ditt kvitto för uppvisande av eventuellt kreditköp. För värdesaker ansvaras ej, värdeskåp finns vid receptionen. Vi ansvarar ej för skor. Lås gärna in dina skor i ditt skåp. Vi ersätter ej badkläder.

Befrielsegrunder
Varken Arena Skövde eller du ansvarar för fullgörandet av köp vid uppkomst av brister som beror på en befrielsegrund som meddelas motparten utan dröjsmål.

Befrielsegrunder är tekniska problem, åskoväder, eldsvåda, allmän arbetskonflikt, ändrade myndighetsbestämmelser, terroristattack, krig eller liknande omständighet som avsevärt försvårar partens fullgörande av köp och som parten inte rimligen kunde förutse eller övervinna. Även när underleverantör till Arena Skövde drabbas av en sådan omständighet utgör detta befrielsegrund för Arena Skövde. En befrielsegrund befriar åberopande part från skadestånd och andra påföljder.

Arena Skövde förbehåller sig rätten att hålla stängt eller justera öppettider för allmänheten vid arrangemang, tävling eller liknande.

Med reservation för ändringar.

Tänk på att påbörja din hemgång i god tid då ni är många som vill duscha och byta om samtidigt.