Upplevelsebad vildforsen

Välkommen till Sveriges
bästa Äventyrsbad - 6 år i rad

Kastar du dig gärna ut i vågorna och testar vattenrutschkanor? Eller njuter du hellre i varma pooler? Oavsett vilket hittar du alltid något som passar dig på vårt upplevelsebad.

Arena Skövde har flera gånger vunnit utmärkelsen Sveriges bästa äventyrsbad*. Med en vattentemperatur på upp till 34 grader och en lufttemperatur på 36 grader njuter även den frusne. På plats finns allt från flera olika vattenrutschkanor om totalt 370 meter, vågbassäng och utebassäng. I vår drakpool delar du en härlig vattenupplevelse med de minsta barnen. Har man tur kanske ni till och med får se vår drake Sim-Sala-Bim smyga runt i buskarna.

För de våghalsiga finns rutschkanorna Magic Hole och Black Hole. Mer äventyr och fart? Ok...då är Vildforsen med ett flöde på ca 975 liter vatten varje sekund samt den snabbaste vattenrutschkanan Turbo något för dig. Utmana dina vänner och se vem som åker snabbast (din tid samt dagens snabbaste tid visas i slutet av Turbo).

Med det smidiga armbands-systemet behöver du inte ta med dig pengar in i upplevlesebadet utan betalar endast när du checkar ut i receptionen.

Aktuellt

Begränsat motionssim

Begränsat motionssim

Poollivräddarutbildning 7-9 April. Detta medför begränsat motionssim. 2 banor uppbokade. 07 april 2017
Aqua Vitalis har stängt vecka 18

Aqua Vitalis har stängt vecka 18

Från och med tisdagen den 2 maj till lördagen den 7 maj är Aqua Vitalis stängt på grund av renovering. 28 mars 2017
Simtävling söndagen den 2 april

Simtävling söndagen den 2 april

Nu på söndag är går Vårsimiaden av stapeln i Arena Skövde. Det medför begränsat motionssim. 28 mars 2017
Fler nyheter
Sim-sala-bim