Slideshow imagebild1Slideshow imagebild2Slideshow imagebild3Slideshow imagebild4Slideshow imagebild5Slideshow imagebild6

Aqua Vitalis - Relax

Viktig information:

Under vecka 19-20 kan det förekomma vissa störningar då vi renoverar duschrummet på herrarnas avdelning som tillhör motionssim och upplevelsebad.

Vi ber er ha överseende med detta.

 

Mors dags erbjudande:

Bjud mamma på vardagslyx på Aqua Vitalis den 28 maj. Vi serverar en mors dags kaka och kaffe för endast 25 kr. Boka din plats på länken till vänster (köp/boka plats).

 

Upplev vardagens magi!

På vår fina relaxavdelning Aqua Vitalis är det lugnet som dominerar. Här hittar du en riktig oas mitt i centrala Skövde, där du får tid att varva ner, njuta av god mat och umgås med dina vänner. Vad sägs om avkopplande aktiviteter som till exempel varmpool, hamamsten, aufgussbastu, ångbastu, utomhusbassäng och upplevelseduschar. I vår lounge kan du njuta av god mat och dryck. Här finns även möjlighet att boka massage och skönhetsbehandlingar. Solljuset är något alldeles speciellt på Aqua Vitalis. Slå dig ner i en solstol och känn strålarna och den varma brisen mot huden. Vill du ha det extra varmt och skönt? Häng då med på en av dagens Aufguss-sittningar.

Aktuellt

Begränsat motionssim den 22 maj

Begränsat motionssim den 22 maj

Mellan 17.00-20.30 är det begränsat motionssim. 22 maj 2017
Badshopen stängd för inventering

Badshopen stängd för inventering

Tisdagen den 2 maj är vår badshop stängd för inventering 02 maj 2017
Poollivräddning 28-30 april

Poollivräddning 28-30 april

Nu till helgen pågår pollivräddningsutbildning på Arena Skövde. 28 april 2017
Fler nyheter

En del av Skövde kommun

Fredsgatan 4

541 83 Skövde
0500-49 80 00

Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Sociala länkar